Alkohol jest beeee i nie pijcie bo nie dość rano problemy i
tak wrócą to razem z nimi do towarzystwa przyjdzie pan kac.
ha ha ha.
24-11-2017 11:06
Aniołek ma rację z tym bimberkiem bo ja mam kolegę który
pracuje jako farmaceuta i robił swego czasu bardzo porządny
alkohol właśnie tak na 95% i wtedy właśnie nie śmierdzi
samogonem a tak normalnie jak się robi to wiem,że na 65-70%
to wtedy jest dobrze i oczywiście z założeniem , że się robi
na jakość a nie na ilość.
24-11-2017 12:03
Dzis...piatek..piwo moze wieczorem jak nie pojade juz
24-11-2017 12:18
Piwko a szczególnie takie smakowe i bezalkoholowe w dobrym
towarzystwie to też bym chętnie wypiła ale skoro nie ma z
kim to trudno musi się smakiem obyć.
24-11-2017 12:51
Tomi Tomi tak myślę sobie jak ty lubisz czasem browara to
panie ok ale ten dobry i porządny browar to kosztuje tak w
granicach 20 zł a nawet i więcej panie reszta to zlewki i
chłam.
24-11-2017 13:14
Czyli masz na myśli Tyskie Warke i inne
takie tam
24-11-2017 13:40
Tja te to ścieki panie dobre piwko to niestety ale czeba
liczyć około 20 zł a nawet i po nad.
24-11-2017 13:48
Ja wole kupic te zwykle.. Cztero pak za 15
złotych.. I ostatnio nawet ograniczyłem
spozywanie..
24-11-2017 14:04
Mnie to generalnie loto i cena i jakie bo i tak nie piję ale
choć by do goloneczki w piwie to nie ma siły panie musi być
dobre i odpowiednie do tego piwo inaczej wyjdzie wycieraczka
od butów a nie golonka.
24-11-2017 14:14
Oj Aniołku,teraz goloneczka w piwie jeszcze ale robisz
apetyt a ja się nadal odchudzam i już jest całkiem fajnie bo
z ponad 170 kg ważę 118 kg od września ubiegłego roku.
24-11-2017 14:22
Ooooo nio proszę jak fajnie to dla tobie nie golonka a
żebereczka w piwie mniej tłuste będzie i też bardzo dobre
hi hi.
24-11-2017 14:36
Kiedys debowe mocne bylo najlepsze...teraz to takie
podobne,pewnie
24-11-2017 14:54
Żeberka poproszę o zamianę z wieprzowych na jakieś drobiowe
to będzie dobrze ha ha ha a może ktoś wymyśli żeberka
drobiowe co?
24-11-2017 14:57
Hmmmm ogromne by to było ptaszysko ale może jaki struś lub
kazuar? to by coś dało z tego hi hi.
24-11-2017 15:03
U mnie to taka dziura,że i większego kurczaka nie dostaniesz
ha ha ha nie mówiąc o strusiu.
24-11-2017 15:10
dziura u nas mi sie wydaje stada barzantow i dzikow i inych
zwiezad mam za plotemhe a srysia upiec to by pewnie
cieszko takie ptaszysko he
24-11-2017 15:17
E nie nie panie struś jak taki ogromny indyk i ma dokładnie
tak siamo piersi mięsko białe bo to nie lot za to udka
czerwone bo stale biega ale jaka cena by dostać takie bydle
to nie mam pojęcia panie.
24-11-2017 15:17
A może ges.. Z nadzieniem..
24-11-2017 15:22
no napewno strus to by kosztowal tez nie mam pojecia moze ze
dwa tysiaczki tylko gdzie to wypiec jak by do niego podejsc
takie wielgie ptaszysko a ges to moze by byla w zasiegu tsza
by sprubowac hepewnie pysznosci
24-11-2017 15:22
Wiem ja wiem to może dzika nadziewanego niedźwiedziami?