A o właśnie ale ledwie go dziś do szkoły po gnałem marudził jak pies linisko jedne.
24-03-2017 09:08
Pewnie jeszcze i próbuje się sprzeciwiać zamiast cieszyć
się,że ma dobrze i wszystko zapewnione ale nie chcę nic
mówić bo to pewnie tylko przedbiegi buntu ale ty sobie
poradzisz ja tam wierzę w to
24-03-2017 12:17
No to czas na obiadek.Pyrki i sledz z jogurtem i cebulkaDobrze ze piatek nie jest co 2
dni.Bo bym zdechl.Narobilem sie a tu postne zarcie
24-03-2017 12:27
A ja tam mam post codziennie ha ha ha
24-03-2017 18:09
Tomi z lituj się śledzia się żre smażonego albo w zalewie
ale nie w jakimś durnym jogurcie coś ty za świństwo
wymyślił?
lepiej sobie schabowego z jedź
24-03-2017 18:14
Ja ich nie smazylemByly
solone
24-03-2017 18:23
Aaaa że takie buty
takie to się inaczej szykuje jak chcesz to oć akurat mam
24-03-2017 18:55
Aj Aniołku pozwolisz,że się z tobą nie zgodzę bo w jogurcie
śledziki są świetne a jeszcze z pomarańczem to już wcale
cudownie smaczne ale co kto lubi pewnie
24-03-2017 19:07
A właśnie bo siom wstrętne i nawet psowi bym tego nie dał
tak
siamo jak śledzi u śmietany kolejne ochydztwo bbbllleeeeeeee
24-03-2017 20:08
No wiesz jeden lubi gruszki a drugi jabłuszka i też trzeba
to umieć uszanować a nie tak z góry,że wszystko co ktoś to
be a to co ty jest super
24-03-2017 22:23
Dokładnie, każdy lubi co innego, inne ma poglądy i należy to
uszanować
Masz rację Tomi z tym piątkiem, moja córka też jest załamana
jak przychodzi piątek od małego nie jadła słodyczy tylko
wędlinki i kiełbaski
zresztą ja też jestem mięsożerna no ale ten jeden dzień jakoś można
przeżyć
24-03-2017 22:30
Ja tam nie mogę ani dnia dla temu mam dziś pieczareczki po
gdańsku hi hi
24-03-2017 22:35
Po gdańsku ??? tzn. jak ??? zdradź sekret
24-03-2017 22:41
A to czeba dostać takie większe pieczarki prawie
przerośnięte nio i teraz siom dwie szkoły bo jedni
zostawiają nogę a drudzy ją wycinają ale to czeba uważać cio
by dziury nie z robić. i teraz takiego pieczarkowego
kapelutka faszeruje się mięskiem mielonym może być jak na
kotleciki cio kto lubi nawet i papryczką drobno posiekaną.
nio i sio do pieca ale nie można farszu dawać po siam brzeg
bo pod koniec pieczenia dawa się na wierzch siamo żółtko z
jajka i na nowo do pieca cio by to żółtko się ścieło a to
też jak kto lubi mniej lub bardziej ot i ciały przepis.
24-03-2017 22:47
Brzmi bardzo apetycznie
24-03-2017 22:52
Nio to oć mam tego dwa blachy ino bez papryczki bo papryczka
potrafi wszystko smakiem z dominować i to już wtedy nie to.
24-03-2017 23:03
Też mi tak się wydaje żeby to
było bliżej to już wyskakuję z łóżka i idę
24-03-2017 23:17
Nio widzisz a ten wynalazek to o tyle fajny że full wypas
cio kto lubi. u
hotelu jak pracowałem to na przykład Szwedzi to to wciągali
z farszem z łososia i na to majonezik zawsze to brali wieczorami do wódy
a i tak wychodzili po czworakach do pokoi ha ha ha
24-03-2017 23:21
Zdecydowanie chyba wolałabym z mielonym i ślinka mi cieknie
24-03-2017 23:27
Ja też ale tego jest mnóstwo szkół Włosi znów z ravioli ale
koniecznie wtedy nić mięsnego oliwka z oliwek i bulinik
warzywny takie blleee cio to ja nie lubię ja zdecydowanie mielone mięsko i
koniecznie NIE made in biedronka.